Іду. Туди… Чому ? – Незнаю!
Що робитиму я там ? – Себе питаю.
Іду. Навколо тіні і чужі обличчя
Ідуть у це сторіччя. Чому ? - Бо зве рутина!
На питання : «Що таке людина ?»
Вони мовчать, не знають, кажуть
Щось своє. А правда, істина – ви де?
Та щоб розвіяти себе є поняття, як рутина –
Секс, байдужість, влада – різнобарвність нині.
А піднесеність душі у становищі людини ?
«А для чого ? І навіщо? Гроші є і ми живемо,
Убиваємо, крадемо і йдемо, йдемо,йдемо.
Ради власної мети і начхати нам на Бога
Й на піднесеність душі. Народились ми у – пеклі,
А живемо - на Землі, ми родились в – перспективі,
А померли без мети… »
(17.05.2008 р.)