Гроза на вулиці в дома я одна,
Запалила свічку сіла повз вікна,
Я чекаю зустрічі і його тепла.
За вікном блискає блискавка
Враз і тінь одна, з кожним світлом
Блискавки приближається вона.
Я вже трішки охміліла у глухій кімнаті цій,
Тут мелодія у двері, я відкрила
У дверях з букетом він.
Без звуку його запросила,
Без звуку випили вина,
Без звуку його я любила,
Без звуку кохалася я.
А потім двері закрила,
Потім знову сама.
Довго в вікно я дивилась…
Без звуку спати лягла.
(19.04.2008 р.)