Голе закулісся,
Зникла міць бар'єрів.
З захватом й успішно
Ти відкрила двері
В пекло без законів,
В сад едемський гордий.
Плід, ще заборонний
Піднесла в долонях.
І відкрилась правда,
В ноги впало небо.
Ти давно шукала
Це брудне блаженство.
Сон чи це насправді
Йдуть позаду тіні-
У очах пекельних
Відблиски помітні.
Ти -вже не людина-
Вигнанка із світла.
Демон відбирає-
Та дарує крила,
Попіл дивним чином,
Потрапляє в тіло.
Так давно чекала
Ти цього хотіла?
А тепер дізналась
Загадку одвічну:
Що це пекло значить
Що воно уміє