З тобою не пов"язане* приходить в думку лиш затим,
щоб привести до тебе знов. З м"якого став я злим,
До краю роздратованим* і не таким простим. Хоча
покірним в мутнім сні був образ - не була душа.
Із рук твоїх на голову* хотів побідного вінця.
Ти - діло, яке я хотів довести до кінця!
Ти сонце красне; та, кому* я клятву щиру припідніс.
Незрозуміла. Та, кому б у душу я заліз.
Затерта тема! Докори* що я ідею в когось спер.
Із пальця висмоктаний вірш далеко не шедевр.
Конвульсія-строфа на вид* не ліпше дошки для прання
Однак, до цього заняття стоїть рука моя.