Буденний шлях -
суцільне свято.
Парад зруйнованих
бажань.
Нове життя тепер:
без того
Чого хотів і що
кохав.
Та я від того не
печалюсь,
Минула біль
розпалить гнів.
І не пробачу наші
мрії,
Що втілити все ж не
зумів.
Завершено процес
зітхання,
Нових думок тепер
пора.
І корчу погляд
зневажання
Не та вже ти, вже
не моя.
Тобі ніхто тепер не
лікар,
Затягана твоя душа.
А від душі, ще
більше тіло,
Яким бездумно по
руках пішла.
Й заляпала ти все
що мала,
Брудом чужих
голодних псів.
Таких принцес вже
не кохають,
Їх просто трахають
без слів.