Я мала змогу кликати сніг
тоді коли ним навіть не пахло
я мала змогу падати в лід
коли він ще не розтанув
я мала змогу м*якнути в колінах
і літати в хвилинах
я мала змогу миготіти або пропадати
якщо подумати тверезо
я мала змогу на все
будь я береза чи брудне озерце
я мала змогу на подих
котрий міняла в життя
а що тепер я можу?
схопитись за час і впасти в міраж
слухати muse
чи слухати lush
однаково струм поміж нас
як ковток
дай мені всесвітнього часу
відчути цей струм
ток...ток...ток...
5.02.12. як не дивно, але денне)