Сьогодні було вже не так...
Цікаво чому? Поясни!
Дай, Боже, який-небудь знак.
Нехай ми побачимо сни.
Далеко пішли у пітьму
Ті мрії, що поряд були.
З собою тебе я візьму!
Одначе, не знаю коли...
Дванадцята ночі тепер.
Повітря від тиші тремтить.
То хто ж цього разу помер,
І хто народився в ту мить?
Що завтра чекає на нас:
Спокуса побачити світ?
На це відповість лише час,
Тому сперечатись не слід.
Ми бачили вчора кіно
Про наше майбутнє нове.
В хатині розбилось вікно,
Хоча там ніхто не живе.
Так порожньо якось отут –
На серце я руку поклав...
Та час вже іти в інститут,
Бо іспити досі не склав.
Ніколи не знаємо, як
Закінчиться наше життя.
Сьогодні було вже не так...
Паскудне якесь відчуття.