Якщо тобі хтось скаже : «Завтра все,
кінець прийшов тобі, твій світ погас
Але одне бажання виконаю я за це
Ну що ж бажай, вважай, що я твій кінь-Пегас»
Якщо вже завтра все – кінець прийшов
І молодим таким, й не встиг побачити життя
Тоді скажи мені, скажи мій кінь, нащо?
Нащо я жив, де сенс, чому колись з’явився я?
Чому колись повітря я псував
Його, виходить, що дарма я жив
Чому? Я ж так і не пізнав
О, що ж я весь цей час робив?
Скажи, скажи мені, мій кінь
Скажи ти все, чому мовчиш?
Пегас, ти демон, Люцифер, ти тінь
Чому ти йдеш, а не летиш?
Хоча,мовчи, забудь й зроби
Бажання те одне, що обіцяв
А хочу я спокійно відійти
Дай «До побачення» сказати, всім кого кохав
Нехай вони, хоча б у сні
Побачать образ мій й скажу я їм
Й немов шалена злива у погожі дні
Я зникну і піду туди, де чутно грім…
*грудень 2010*