Ти зовсім мене не знаєш, але відчуваєш
і я це розумію
Мені подобаєтся тебе слухати,
а тобі говорити у моїй присутності
Так добре чути твій голос
смішно особливий та пристрасно звабливий
Спостерігати за твоїми рухами
твій силует я впізнаю із сотні інших
Бачити твій сміх - бо смієшся ти очима
примружуючи їх, і твій погляд стає ще біль магнетичним
Запам'ятовувати миті коли ти намагаєшся мене розвеселити
і я сміюсь щиро - немов дитина
З завмиранням серця......і глухим щемом в душі,
загадувати миті коли ти намагався дати нам шанс
Коли я вкотре не використала його,
а ті моменти завмруть стоп кадрами у моїй пам'яті
як одні з небагатьох днів, якіб я зрадістю переграла.....прожила заново...по іншому......
Маубть скоро життя перестане давати мені шанси
поставить хресть як на безнадійному пацієнті
А ти говори....говори.....я не вловлюю суті історії
але насолоджують кожним словом
говори зі мною.......