- Мамо, люблю тебе!..
Ти не промовила перше слово мама,
Ти не ступила свої перші кроки,
Ти так мріяла ходити до школи,
Ти так хотіла мати багато друзів…
Ти так мріяла красиво:
Малювати, співати…
Ти так мріяла зробити у своєму житті багато всього,
Ти так хотіла творити добро,
А ти так і не промовила
Своє перше слово: мама…
Тому, що людину , яку ти
Найбільше в світі любила,
Тебе убила…
Твоя мама навіть не пустила сльозу,
І не пожаліла про те що зробила,
А вона навіть не здогадувалася,
Що у неї мала б бути донечка.
Яка її ще навіть не бачила,
А так уже встигла полюбити…