Про що ти думаєш, коли я дивлюся у твої очі,
Навіщо в погляді у цьому я шукаю знак?
Ти знаєш, що давно вже він забув про всі ті ночі,
Коли під місяцем палали ваші почуття у такт
Ти вже забула це, так очі не забули
Вже не кохаєш його, а серце ще горить
І кажеш, що давно вже почуття минули,
Але в очах я бачу, що і досі пам'ятаєш ти ту мить
Поглянь-но знову ти на мене
Поглянь, поглянь й ,будь-ласка, посміхнись
Мій погляд знов-таки шукає тебе
Лише навколо себе подивись
Ти не сумуй, чудово все й прекрасно
І твої роки, скільки тут тобі, вперед не йди
Ще встигнеш все, хай буде в тебе казка
Ми всі є діти в світі цьому, що там не кажи
А я? А що я? Я лише шукаю правди
Я все життя у тебе й бачиш завжди ти в мені себе
Але щораз в тобі я помічаю нове щось і ось тепер назавжди
Я ж дзеркало твоє не вічне, не живе...
*26 лютого 2012* (оригінал - 7.12.2009)