Жити – це ж легко,
А може і тяжко.
Жити – це тупо,
А може й прекрасно.
Жити – це сміх,
Радіти й чекати.
Жити й любити,
І просто кохати.
Жити – це зачарувати поглядом,
Жити – це поцілунок до болю,
Жити – це бути з тим кого любиш,
Жити – це радіти сонцю,
Це радіти літньому дощу,
Жити – це розтавати
В обіймах твоїх,
Жити – це загадування бажань
Коли зірки падають,
Жити – це коли тебе
Хтось кличе кохана,
А хтось і просто мама.
Жити – це молитись
І приходити до Бога.
Жити – це плакати з радості,
Жити – це кричати у небо – люблю,
Жити – це просто бути з людиною
Яку я люблю!