Ти чув про слово це,
Але не знав, що воно значить
Ти навіть і шукав його у словниках
Та відповідь на нього
Ти так і не побачив
Рутина - це все те,
Що є навколо нас.
Прокинувся зрання, ось починається твоя рутина
Ліг спати ввечері, й вона іде до сна
Пішов у магазин за хлібом
Вона також прямує за тобою слідом
Від неї не втічеш, бо це є тінь твоя
І що робити маю я?
Й надалі жить з цією тінью?
Але якщо я так не хочу,
Не хочу разом з нею існувати
Звичайно ти це можеш
Але не забувай, що навіть Місяць
На Землю зазвичай
від тебе тінь кидає
Але існує в світі те,яке не є товаришом рутинні
Існує те, що десь літає біля нас
Його ми зазвичай не помічаємо серед цієї тіні
Але ж якщо помітемо, то тінь та зникне в той же час.
*26 лютого 2012* (оригінал - 22.09.2009)