Все дано Богом для терпіння.
У кожного свій шлях до Бога.
Головна мета-- любов у душі твоїй.
Перед Богом усі ми єдині.
Тільки щира молитва і віра дає нам сили...
Без злоби відпусти усе на Божу волю.
Тоді Бог подарує твою долю.
У кожного свій шлях, своє випробування...