Настала сонячна весна ,
Тепла ясна і чудова,
Усміхнулось радісно дитя,
Воно не знало що за мить ,
Тут буде біда,
Горять ліси лани і квіти,
Загинулb дорослі й діти,
Коли реактор розкидав отруту,
Рятівники рятували всіх під ряд,
Чорнобиль
Слово це погане, горить в усіх людських Cерцях…!