Сьогодні ввечері, напередодні свята
Сіяють сяйвом ніжним ліхтарі чудові
Шукають свою долю всі закохані дівчата
Та й хлопці теж у пошуках любові
Хто винен в цьому всьому, у всіх цих почуттях
Хто бавиться ось так із нашими серцями
Це є не НЛО, і навіть вже й не птах
Маленькі купідони десь в повітрі, поряд з нами
Здається і в мені тепер його стріла
Стріляючи у пустоту, потрапила вона у мене
Але ж і ще комусь дісталася вона
У кого вона є? Можливо, що у тебе?
Увечері ,сьогодні десь, напередодні свята
Гуляючи, тебе додому проводжу
Не хочу, щоб це знову була втрата
Я вірш в твою кишеню покладу й піду:
"А в тебе також є моя, ось ця, стріла?
Стріла, що з'єднує всі долі між собою
Чи хочеш ти , щоб і в тобі вона була?
Стріла, що завдає як щастя, так й багато болю
Чи хочеш спробувати пізнати світ
А разом з ним і всю його погоду
Пізнати світ зі мною, і в майбутнє, наче кріт
За руки беручись, ми йшли, не бачучи, незгоду?
Чи хочеш, щоб там десь на небесах
Ці купідони своїм ділом вихвалялись
Щоб і в житті, і в небі, й на словах
Завжди з тобою ми лише сміялись"
Якщо бажаєш - мене зупини
Тихенько "Так" промов та поцілуй
Якщо ж вже "Ні", то мушу далі я йти
Із святом всіх закоханих та з Днем любові
*12 лютого 2010*