Я не маю на це сил,
Нічого я не вдію,
Ти мене полюбив,
Ми разом створили мрію.
Ти не шукав мене,
А чомусь знайшов,
Забрав серце моє,
Ми разом створили любов.
Я не шукала тебе,
Але чомусь знайшла,
Віддала серце своє,
Ми разом створили жиитя.
Я хочу бути з тобою,
А ти тільки зі мною,
Серце огорнуте журбою,
Ми разом створили долю.
З тобою нам заважають,
Зробити нічого ти не зумів,
Весь час нас картають,
Ми разом нажили ворогів.
Але поглядів не змінили
І плекаєм свою мрію.
Нам не вірять, щоб не робили,
Ми разом маємо надію.
20:45
21.07.2000 рік