До мого плеча
Прилетить печаль,
Ніби чорний-чорний птах.
Прошепоче він
Що у межі стін
Поселилась самота.
Чорно-білі дні,
Сльози на вікні,
Та не вірю я сльозам -
Просто доторкну
Золоту струну -
У кімнаті я не сам.
Пара, пара,
Я і гітара,
Я і гітара -
Чудова пара!
Мов веселий грім
Увірветься в дім
Зграя дорогих гостей.
Поєднає всіх
Музика і сміх,
І здається все - о"кей.
Та чому в ці дні
Холодно мені,
Скільки б я не пив вина.
Від туги очей,
Самоти ночей,
Порятуєш ти, лиш ти одна.
Пара, пара,
Я і гітара.
Я і гітара -
Чудова пара!