О восьме березня - чудовий день весняний
Такий багатогранний чарівний
То пригорщами снігу посіваєш
А то - струмочком дзюркотиш мені
Це ти мене так радісно вітаєш
З початком весноньки - і нового життя
Й мені від цього хочеться літати
Й сміятись - як малесеньке дитя
Ти в груньки брав черешню біля хати
Сніжком прикрив підсніжники малі
Черешня - має білим дивом стати
Підсніжник - прокладе стежки весні