Ми майже разом перейшли
На свої пенсіїї за віком,
Дорослі діти відійшли:
Свої шляхи обрали світом.
Твої й мої батьки не з нами,
Відрахувались їх літа,
Тепер удвох ночами й днями
Онуків ждемо на свята.
Було усе:ми пам"ятаєм
Кохання,ревнощі і сміх,
Печалі й радощі ми знаєм,
А темні коси всипав сніг.
Хай трохи пристрасті пригасли,
А вади кожного - пусте.
Свої життєві маєм гасла:
Прощати вмій - біль заросте.
Ми ціним затишок ,повагу,
Серця і нерви бережем
Від зайвих стресів,ми наснагу
Одне одному надаєм.
Хай довгі будуть і щасливі
Літа,що залишились нам,
І ні вітри,ні грози-зливи
Хай не зупинять плин рокам.