Вона стояла в центрі міста
І дивилась на дорогу
Вона чекала свого принца
Який прийде на допомогу
Немогла не сумувати
І намагалась не курити
Їй набридло так чекати
Що не хотілось далі жити
День за днем усе проходив
Усе лишалось як завжди
Він до неї не приходив
І не було куди їй йти
Дерева, квіти розцвітали
Місто сонце веселить
А до неї прилітали
Думки хороші лиш на мить
Життя важке вона вже знає
Любов найбільше покарання
Якщо тебе не помічає
Приносить це лише страждання́