Йому дано знімати швидко втому
І цим задобрювати мляву душу
Це наче непомітна оксіома:
Екран,курсор,адреса-ти одужав
Летять один за одним без зупину
Лунають повідомлення на сайті
Як хочеться зім' яти цю годину
Із себе ви відомих виробляйте
У світі електроннім є дизайнер
Живити й милувати знову зір
Так хто ж на фото зараз ваш кумир
Від того так далеко ви в он-лайні...