Я мрію про перстень на правій руці
І погляд твій вічно знайомий.
Я хочу, щоб ранки лишались оці
І лагідно пестили зорі.
Я прагну цілунку твого на устах
І радості вітру в волоссі,
Щоб радість лишалась у тебе в очах
Та легко було у дорозі.
Я хочу, щоб ти все моєю була
У бурях, нещасті чи болю,
У радощах силу свою здобула,
Й ніколи не знала вже горя...
Я мрію про перстень на правій руці
І погляд твій вічно знайомий.
Я хочу, щоб ранки лишались оці
І лагідно пестили зорі.
21.01.2012 року Львів
От тільки, читаючи, виникла ділема - перстень чи обручку?
Перстень - простіше - пішов купив і все.
Вам "перстень дракона" з рубіном, щоб мрії збувалися...
hronik відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Тут мав на увазі обручку, проте хай кожен собі інтерпретує, як хоче Дякую!