Головне, прокинутись зранку,
І повірити в мрію свою.
Заварити чашечку кави
Та готовим бути до бою!
Головне, боротись сьогодні
Побороти себе , в душі
Та у ці дні жахливо холодні
Здобувати усе в боротьбі
Головне, основне, треба знати,
Від долі ти не втечеш..
І життя до безтями любити
Лиш тоді , кохання знайдеш
Головне, молитись до Бога,
Бо лиш він допоможе в біді
Застелеться сонцем дорога
Подарує він щастя тобі !!