2 Тимофія 3:1-5 "Тож знай, що в останні дні прийдуть скрутні часи, коли жити буде дуже важко. 2 Бо тоді люди будуть самолюбні, грошолюбні, чванливі, пихаті, сповнені зневаги, неслухняні батькам, невдячні. Вони не виявлятимуть відданості, 3 не матимуть природної любові, самовладання, не йтимуть на жодні поступки, не любитимуть великодушності. Крім того, люди будуть жорстокі, наклепники, 4 зрадники, свавільні, горді, вони любитимуть задоволення, а не Бога 5 і лише будуть робити вигляд, що виявляють відданість Богові, але зречуться її сили. Відвертайся від таких."