Нічка входить у дім тишком.
Засинай, дитинко, швидко.
Чом іще ти, моє золотко не спиш?
Засинай – тобі присниться
Благодійниця жар-птиця –
Уві сні в чарівну казку полетиш.
Засинай, засинай. Оченятка закривай,
На жар-птиці в світ казковий завітай.
Спочивати час усім малесеньким поспів –
Зачекались диво-сни на малюків.
З неба щирі світять зорі.
У казковому просторі
Відкриваються небачені світи.
Сплять давно вже всі малятка –
І дівчатка, і хлоп’ятка.
Спочивай, моя дитинко, з ними й ти.
Засинай, дитинко, швидко.
Нічка, знай, шепоче свідком:
«Вітерець уклався спати на спориш…»
Сплять давно вже всі малятка –
І дівчатка, і хлоп’ятка.
Вже і ти, моя дитинко, міцно спиш.
2004р.