Я цього літа - море привітала
Воно таке безмежне - чарівне
Я кожен ранок днину зустрічала
На тій стежині що до моря йде
Воно до ніг мені стелило хвилі
Й камінчики - дрібненькі як пісок
І я дивилась на промінчик сонця
Тоненький - наче срібний волосок
І дякувала - Сонцю - Морю - Світу
За ці хвилини що єднали нас
За кожну мить - що дарувало літо
За цей безмежно-голубий альянс
Воно мені безмежжя дарувало
І тисячі - мільярди зірочок
Воно мене на хвилях колисало
Як матері - своїх синів й дочок
І я втішалась як мала дитина
Я дякувала Сонечку - Землі
Наталі - Тані - Грицю і Богдану
Й Творцю всього - за ці чудові дні