Прийшла весна - так як завжди приходить
Собою полонила цілий Світ
Прибрала вже - садки, луги,діброви
І Землю заквітчала в білий цвіт
Усіх життю покликала радіти,
А перш за все звичайно дітвору
Заплела верби в довгі коси-віти
І жайворонком линула вгору