Ти бачиш танець снігу
танець кругу, хороводу
той хаос творить тільки лиш природа
я кажу calm
і роблю па в діагональ
під музику піано атональ
я бачу сніг як біле полотно
що як стіна утворює вікно
і краплі льоду
що в синхрон летять зимі
і моє па злітає
в висоті
кружляє сніг як павутина
лізе й творить дах
цей сніг як кокон
обплітає шлях і вогнище мого старого дому
де тільки кроки-цокоти у танці
і ледь-ледь розмова
підборами я від перини снігу відриваюсь
розкручуюсь у танці снігу
й розчиняюсь
25.12.11 вечірнє.спокійне. Swod - Montauk