Достатньо трьох секунд,щоб зайве почути.
Достатньо трьох секунд,щоб все це збагнути.
Достатньо трьох секунд,щоб серце розбити.
Достатньо трьох секунд,щоб цю біль заглушити.
Достатньо трьох секунд,щоб думку змінити.
Якихось трьох секунд достатньо,щоб все зрозуміти!
За три секунди я зрозуміла те,що ти мені не снишся
і те,що коли йдеш ти я не кажу "залишся".
За три секунди я зрозуміла те,що на інших дивлюсь
і над тобою так часто сміюсь.
За три секунди я зрозуміла те,що вже не плачу,
коли тебе місяцями не бачу.
За три секунди я зрозуміла те,що вже мені байдуже де ти
і хто з тобою зараз поруч вже не хочу знати.
За три секунди я зрозуміла те,що ти мене дратуєш
тоді,коли пристрастно в губи цілуєш.
За три секунди я зрозуміла те,що більше не вірю тобі
й найгірше тут те,що навіть не вірю собі.
За три секунди я зрозуміла те,що легше стало жити
тоді,коли все,що мала,я змогла почути.
За три секунди я зрозуміла те,що більше не кохаю,
тож голосно й щиро кажу тобі "Щастя бажаю!".