Слова...Вони такі могутні..
Всесильний завжди дотик до душі,
Вони безсмертні ,та не за́вжди чутні,
Буває, що доводять до межі...
Але ,буває, їх приємно чути,
Приємно слухати і любо говорить,
З душі на волю йдуть, порвавши пута.
Слова- це все життя і кожна мить.