Римування і строфа - не головне
Головне - рядки
Щоб я міг викинути лишнє з голови
А повторювати тільки із паперу
8, 9 - скільки днів?
Хай було би і місяців - я витерплю.
Але не років. Скажи чесно "Ні,
не треба."
Справедливо оціню, прийму за належне,
як вияв поваги
І однаково
не буду любити тебе менше
Бо говорив так геть спочатку.
Однак, думай же скоріше
І ближні твої хай не сплять.
Чесно, мені потрібно тільки спокою собі,
але не такого, де ціною чиєсь горе.
Скоріше, бо удари серця закінчуються
Сонця заходять, освітлюють нові дні
Хоронять старі дні
Не роби моє існування кладовищем
Потім я прийму іншу рішення
Хай Бог поможе приймати тобі твої
І взагалі
31.6.11, right after the proposal