Котить коло Коляда
У снопи складає
Падає сніжком вода
Землю зігріває
Інієм прибрався клен
І берізка біла
День сповився у туман
Крига річку вкрила
Місяць ріжками росте
Як мале волятко
Небо зоряне цвіте
Маковим зернятком
Пахне медом за столом
Нічка Землю вкрила
Коляда іде селом
Мов лебідка біла