Моє Франкове місто світанкове
Ти плоть моя і ніжний серця щем
Люблю тебе травневим білим цвітом
І вересневим яблучним дощем
Люблю тебе за липові алеї
За чисті пагони зеленої трави
За парк за площі - сквери тополеві
За чисті впорядковані двори
Люблю тебе за кришталеві води
Які несуть дві Бистриці сестри
Люблю людей твоїх за їхню вроду
За щирість серця чистоту душі