Я дамала забути, та не вийшло,
Ти в моїм серці, у моїх думках.....
Ти в небі вільний птах, вода в криниці....
Ти зараз ж і в цих моїх рядках...
Тобі завжди було чому байдуже,
Для тебе був лиш жарт це, от і все.....
А я мов хвостик припліталась всюди.....
Як не змогла помітити я це....
Тоді для мене ти ідеалом,
Тоді ти був для мене як вино,
Присутності твоєї вистачало
Мені, тобі ж усе одно.....
Пройшло три роки, в мене все прекрасно,
У мене хлопець є,веселий, запальний,
Але без тебе все-одно нескладно....
Лише один для мене ти такий.....
Ти прочитаєш зараз ці рядочки....
Хай посмієшся, але просто знай:
Для мене ти один на всьому світі....
Я за тобою - хоч за неба край......