Мої Богині - любі Берегині
Ви осередок Щастя і Буття
Такі невтомні - лагідні Красуні
І незнищенні - як саме Життя
Ви всюди й скрізь - невтомні ваші руки
Ваш пильний Розум - серце золоте
Чи в себе вдома - а чи на чужині
Собою затуляєте святе
Усі ми різні - і такі ріднеькі
Як сонце - вітер - злива - як Земля
Чи разом ми - а чи поодинці
Нас всіх єднає віра в майбуття