Загублена любов
з минулого життя
приходить знов і знов
немає вороття
Чи то були лиш сни
Коли вона прийшла?
Минулої весни
вона мене знайшла
До того якось жив
Вважав що то життя
а коли полюбив
пізнав - то пустота
Й веселка отих днів
то сіра геть вона
а як любов зустрів
то з барвами життя
йшли без кохання дні
без нього я не жив
Усі роки свої
даремно я згубив
Питаю сам себе
де та любов моя?
і як вона, і де?
Без неї йде життя