Не питайте про мене в Бога -
я - не Байрон і не Гомер!
А наука - тим більше вбога
на знання про життя химер.
Я - мандрІвець, напівлегальний,
не для мене стежки святі -
пробираюся між прогалин
у законах буття світів.
Розглядаю небесну сутінь
у криниці сліпу трубу -
я усюди давно відсутній,
я нікуди ще не прибув.
Ані тіні земних регалій,
як зовуть мене, де живу?
Найреальніші із реалій -
тільки спалахи дежа ву.
Ніч зашторить
земні простори -
я – болід
із чужих боліт.
Коридори
лісів Пандори -
там мій слід.
Він болить.
Я -
в політ.
2010