Баю-баю...Баю-баю...
Я дитятка колисаю.
Ось прокинеться воно,
Побіжить у гай.
Я хвилююсь за нього
Й кличу:"Зачекай!"
Та воно не слуха:
Лине в той безмежний світ...
Пролітають роки.Линуть
В різнобарв'я квіт.
"Сину мій миленький,
Глянь,я вже стара
Принеси водички
Сил бо вже нема".
Тихо пісня лине...
Де ж роки оті?
Спомин лиш лишився
Й біль на самоті...