Іди вперед ,іди завжди до світла,
Не йди назад, бо там є тільки тьма.
СперЕду- там весна і все розквітло.
Північний полюс ззаду, там - зима.
Там холод, для душі нема поживи,
Для тіла- там зачинена труна,
А спереду- уже квітучі ниви.
Підеш назад- то ти живеш дарма.
Іди до світла і не бійсь нічого,
Там все живе, там друзів ти знайдеш.
Не йди назад , бо там нема нікого...
Нікого...Там тьма не знає меж...