Вперед іди сміливо ти у бій,
Гартуй сталевий дух, залізну волю.
Без перемоги повертатися не смій,
Бо вирішить цей бій всю твою долю.
Іди у бій під назвою "життя"
І за свободу свОю ти борись до скону.
Програєш-відійдеш у небуття,
А виграєш- то ти творець закону.
Не будь героєм й жебраком також не будь,
Не будь самотнім, що не має дому,
Не лиш про себе думай- інших не забудь,
Не будь піратом, що убив за пляшку рому.
Ти просто стань звичайною людиною,
Знайди кохання і сім'ю собі знайди.
Беззахисною ти не стань дитиною
І до останнього крокуй ти до мети.