Можливо я і не поет
І слів красивих я не знаю
Але я скажу тобі одне як сильно я тебе кохаю
Без тебе все життя не те
І кожен день без тебе це вже мука
Але коли приходиш ти то у
життя приходить радість сміх...
Чому неможу я сказати слово
Любов напевно це тому що я слабак
Або тому що я негідний..... сказати що я тебе люблю,кохаю
Але чому..чому
Скажіть мені чому бо я незнаю?
Життя це сон в якому все не так,
Життя це смуток біль страждання,
Життя любов тепло й турбота,
Життя це все що на душі,
Скорбот,скорбота....
Ну чому немає радісної миті Тепла душі твоєї.
А лиш смуток біль печаль
Невже про це писав поет
Невже про це говорять люди
Невже печаль сильніша за любов невірю я у це ніколи так небуде.
Чому у світі є любов тепло й турбота
Чому у світі смуток біль страждання
На це питання я б вам відповів , але незнаю..незнаю
І я незнаю чому я так тебе люблю, чому кохаю
Але я скажу тобі одне
що в мене одна мета це ти!!