Відречися від мене сьогодні.
Прокажи три рази"Відрікаюсь!"
Загуби мене тихо в безодні,
Мов у снах потонувший Ікарус.
Мов Ікарус, що їде в минуле...
У минулім я краще залишусь.
Хай ти скажеш, що я колись "була",
Та пішла без повернення... в тишу.
Відречися від мене сьогодні,
Бо якщо я до завтра залишусь -
Не поїду ніколи в безодню,
щоби там закохатися в тишу.
10.11.2011р.