Напередодні всіх цих чвар,
Над нами не було ніяких хмар.
Та вмить з'явився злий Тартар.
І вже як рік,чи то тисячоліття
Між нами трива свар́ок різноманіття.
Побував вже тут і бог Арес,
На руїнах наших поставив хрест.
Здавалось,не врятує нас ніхто з божеств.
Та попри все довготривале зло
У нас в серцях залишилась любов.
З'явився Ерос - єство кохання.
І почув наше сильне прохання,
Відновити колишнє бажання.
Допоміг відновити подальшу руйнацію
І нашу серцеву популяцію.
І вже тисячоліття,чи всього лиш мить
Проживаємо пліч-о-пліч кожен день.