Дівчата виростають і стають жінками
А хлопці залишаються дітьми.
І дивляться наївними очами
На кольоровий світ пітьми.
І очі кольору веселки
.....................
У нас в думках одні Оленки,
А ще Оксанки,Таньки,Свєтки.
В думках розкаги в нас одні
Нехай всі кажуть,що дурні.
Високо в небі літаки,
А в нас на плечах рюкзаки.
І ми всі дружно вниз стрибаєм
В подвір"ї знов у карти граєм
І за жінками упадаєм
За руки міцно їх тримаєм.
Жінки кричать,що ми дурні,
а нам всім добре - ми бухі.
В нас благородство,гордість і амбіції
І на "екскурсію" в поліцію.
У всьому досягаєм перемоги
Пройшли незвідані дороги.
І бігали усюди наші ноги
Проскочили усі дверні пороги.