У моєму світі болю і страждання
Ти промінець надії засвітила,
Лише єдиним поцілунком
Лід на сЕрці моєму розтопила.
Моє серце знову забилось,
З"явився сенс цього життя .
Та все ж з минулого щось залишилось,
Серцю воно прискорює биття.
Й душа від болю вже не ридає .
Та й болю тОго вже нема,
Лиш серце час від часу завмирає,
Коли уста вишіптують твоє ім"я.
З тобою завжди поруч,
Хоча мене для тебе вже нема.
Без тебе це життя не має сенсу.
Та і без тебе я й не я.
І зовсім зайвими стають слова
Про все розкаже погляд і серця биття
Й уста збрехати не дадуть.
За поцілунок твій все що завгодно віддадуть.
І вдруге помилок не стану я робити,
Навчило мЕне вибачать життя.
Без тебе просто я не можу жити
Пустим без тебе є моє буття.
Без тебе світ для мене вже не милий
Без тебе є нікчемнеє моє життя.
Без тебе я як ангел однокрилий
Кудись літаю навмання.
Без тебе не живу - просто існую,
І дихати не можу - коли тебе нема.
Коли ж хоча єдиний поцілунок твій відчую -
Відразу то згадую,що ти іще жива.