Моя любове - завжди ти зі мною
Чи в хвилі радості чи в роздумах моїх
Ти те - що світ пробуджує собою
І ниткою єднає Родовід
Мій любий Роде - рідний мій народе
Ти те святе що в кожного з нас є
Ти був і є як ті Дніпрові води
І джерело яке Земля дає
Любове - дякую тобі за незнищенність
За крила родості - за матір за дитя
Вклоняюсь Земле - Матінко тобі за щедрість
За нерозривність Сина і Отця.