Краса душі у кожного своя
Її ні з чим не можна порівняти
Та перш за все це усмішка твоя
Це нерозривність матері й дитяти
Це сприйняття себе таким як є
Любов до себе - матері - родини
І вдячність - за безцінний дар - життя
Землі Матусі й Неньці Україні