З лісу до міста
Прилетіли сови -
На реабілітацію.
Оселилися
У ялинці
Багатоповерховій.
Вдень маскувалися,
Величезними шишками
Прикидаючись.
Вночі кричали так,
Ніби то машини
Сигналять
Або сигналізація
Спрацьовує.
Двічі
На хибний виклик
Приїжджала міліція,
Раз приїздили
Гасити пожежу,
І тричі
Швидка навідувалася,
Бо кричали десь
Поряд
Якісь ненормальні.
Але ні крові,
Ні вогню,
Ні пограбувань,
Ані божевільних.
Тільки пір'я
З асфальту здіймалося
За тими, хто від'їжджав.