Я як завжди проспала
і всюди я спішила
розлилась моя кава
і пляму залишила
Я довго пляму терла
коли прийшла додому
але вона лишилась
мене здолала втома
На другий день проснулась
і знову я проспала
і як було і вчора
розлилась моя кава
Та було мені впадло
ту пляму витирати
бо ж кожен ранок буду
її я проливати:)